Not known Details About su kaçak tespiti

Wiki Article

En Uygun Su Kaçağı Tespiti Ücretleri, Tesisat sektörüne yeni bir boyut kazandıran firmamız Doğa Tesisat ile tanışın. Su tesisatı alanında yetişen ve ustalık belgesine sahip İstanbul’ un en iyi tesisat ustalarından oluşan kadromuz ile kırmadan su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Akustik dinleme cihazı suyun sesini dinleyerek sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılmasını sağlar.

Kameralı su kaçak tespiti nasıl yapılır? Kırmadan su kaçağı tespitinde tesisat ustalarımız ilk işlem olarak şebeke suyunu kontrol etmektedir, sızdırmazlık testleri uygular eğer bir sorun var ise akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde two yıl garantili olarak gerçekleştirir.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertisementım bu durumları .

Firmamızda bulunan kameralı su kaçak tespiti için kullanılan cihaz ile kolaylıkla sorunun kaynağına ulaşabiliriz. Cihazımız sayesinde ulaşılan sorunu ekip arkadaşlarımız kontrol altına alır ve gereken tamiri gerçekleştirir.

. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra uzman ekip özverili bir çalışma sonrasında sorunu kalıcı olarak ortadan kaldırmakta ve bu durumun hayatınızı olumsuz etkilemesini önlemektedir.

Bulaşık makinesi için su girişi açtırmam gerekiyor.Ancak suyun geldiği yer tek çıkışlı borunun 2li olması gerekiyor

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona su kaçak tespiti sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme su kaçağı tespit cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis su tesisatçısı kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artık Tıkanıklık Merkezi var.

10 yıllardır yapmış olduğumuz mekanik tesisat Doğalgaz ve gaz yakıcı cihazlar teknisyeni olarak yapmış olduğumuz tüm işlerin ustalık ve gaz yakıcı cihazlar teknisyen belgemiz mevcut olup yapılan işlerde öncelikle kendi işimiz olarak benimseyerek temiz titiz güleryüz ve saygılı disiplinli su kaçağı tespit olarak...

Su kaçağı olduğunda asla ihmal edilmemelidir. Cihazla su kaçağı bulma hizmeti veren Uzmanlar tesisat su kaçak tespit servisinden yardım alınmalıdır.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük su tesisatçısı desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Report this wiki page